Striping

Striping - Partial wrap

Speciale striping voor auto’s
Van eigentijds tot klassiek

Subtiele of uitbundige striping geeft auto’s, maar ook boten en bestelwagens, iets extra’s. Wrapmyride.nl ontwerpt en monteert alle soorten: eigentijdse striping die de vormen van de carrosserie accentueren, nostalgische striping voor uw oldtimer of youngtimer en sportieve strepen voor uw rallywagen.

Speciale edities
Autofabrikanten en auto-importeurs brengen van hun modellen regelmatig speciale edities op de markt. Deze onderscheiden zich ook door middel van strepen, type-opschriften en decoraties. Ziet u zo’n special edition helemaal zitten, maar gaat het u enkel om de striping, dan kan Wrapmyride.nl u waarschijnlijk wel verder helpen. Bijvoorbeeld met een identieke striping... of... met een variant daarop, zoals een andere kleur, een andere typeaanduiding, en nog veel meer!

Uw eigen striping (voor de leuk)
Met uw eigen striping onderscheidt u uw auto van de massa. Gewoon voor de leuk. Of omdat uw wagen de perfecte belijning heeft voor een accent. Sjiek of sportief, uitbundig of ingetogen. We ontwerpen en monteren voor u de perfecte finishing touch voor flanken, daken, motorkappen en andere carrosseriedelen. En dat gaat ver... heel ver. Want ook voor een Union Jack op het dak van uw Mini of een andere sportieveling komt u naar Wrapmyride.nl.

Nostalgische striping
Bent u oldtimerfanaat of houdt u meer van een fijne youngtimer? Is uw oldtimer gerestaureerd of nog fabrieksorigineel? Vertel ons meer over de nostalgische striping die u graag op uw auto wilt en wij ontwerpen deze voor u. Elke uitvoering is in principe mogelijk. Misschien alleen een subtiele pinstripe-belijning op uw klassieker uit de jaren ’70? Of pakt u het wat uitbundiger aan? Vertel ons wat u wilt en wij maken het.

Wist u dat wij ook diapositieve lijnen kunnen uitsnijden? Deze vervaardigen we uit een niet-permanent klevend vinyl, zodat we een fantastische mal hebben voor penseelbelijningen, zoals we ze veel tegenkomen bij Engelse sedans.

Rallyklassiekers
Kent u ze nog? De Renault Gordini’s, Porsches, Fords, Opels en BMW’s uit de gouden rallytijden? Of bezit u zelf een van die karaktervolle rallyklassiekers uit die tijd? Wist u dat wij de rallystriping waarschijnlijk wel kunnen namaken? Van sommige stripings bezitten wij de juiste tekeningen. Maar wat er niet is, kunnen wij zorgvuldig namaken. Dus de fabrieksstripings of de striping voor uw oldtimer die u nérgens meer kunt kopen, verzorgen wij voor u. Deze kunnen wij zelfs aan uw wensen aanpassen.

Stripings van Wrapmyride.nl zien we bij evenementen als Mille Miglia, Scan Covery Trail, Streetgasm en Gumball 3000. Maar ook bij autoconcours en in musea. Ook voor nieuwe rally-auto’s en eigentijdse evenementen maken we natuurlijk stripings.

Seriematig voor auto-importeurs
Werkt u voor een autofabrikant of bent u auto-importeur? Wrapmyride.nl ontwikkelt speciale striping-series in opdracht. Op die manier creëert u een aanvulling op de accessoirelijst of brengt u een actiemodel op de markt met een onderscheidende look and feel. Informeer naar de mogelijkheden bij Wrapmyride.nl.

Informatie
Neem voor uitleg en informatie contact op met de strepentrekkers van Wrapmyride.nl via info@wrapmyride.nl of 0416 320640.

Bekijk enkele Projecten