Over ons

Alles over Wrapmyride.nl

Elke auto, bestelauto en zelfs aanhanger of boot is geschikt voor wrapping. Wrappen gebeurt bij Wrapmyride.nl met de beste folies, gemotiveerde carwrappers en gespecialiseerd equipment. Uw opdracht is bij Wrapmyride.nl in uitstekende handen.

De beste folies
Wrapmyride.nl gebruikt enkel de beste folies. Een goede wrapfolie wijkt af van standaard beletteringsfolie. Er zijn bovendien verschillende kwaliteiten in de markt verkrijgbaar. Ons wrapmateriaal is altijd een hoge kwaliteit gegoten folie van 3M of Avery. Als u bij ons bent, kunnen we u het verschil laten zien.

Gegoten folie heeft geen geheugen. In tegenstelling tot gewalste folies blijft een wrapfolie dus in de vorm die wij ‘m geven. En dat is maar goed ook, want bij de montage worden hoge eisen gesteld aan de manipuleerbaarheid van de folie. Deze moet namelijk soms met behulp van warmte behoorlijk vervormd worden om deze strak op het oppervlak aan te brengen.

Wrapmyride.nl is gecertificeerd door 3M en is bovendien 3M Preferred Carwrapper en 3M Select Graphic Provider. Fabrikanten van folies en materialen zetten ons in als testbedrijf voor hun nieuwste productontwikkelingen.

Gemotiveerde carwrappers
Ons team bestaat uit gemotiveerde carwrappers met enorme ervaring in het wrappen van auto’s en andere voertuigen en vaartuigen van verschillende merken. Zet twee gewrapte auto’s naast elkaar en ontdek de verschillen. Let bijvoorbeeld op de zorgvuldige manier waarop we de wrap positioneren en met warmte fixeren. Ook in naden, in sponningen, rondom luchtinlaten, op handgrepen en op sierlijsten.

Topprestaties leveren lukt natuurlijk niet zonder gedegen training. Onze wrappers zijn geschoold en getraind en hebben enorme ervaring. Uit enthousiasme - oké en een beetje uit overmoedigheid - zijn we mee gaan doen aan nationale en internationale wedstrijden, zoals de 3M Discovery Channel Carwrap Battle en Fespa Awards. En tot onze grote vreugde niet zonder succes! We sleepten meerdere malen de eerste prijs en andere awards mee naar Nieuwkuijk. Da’s natuurlijk supermotiverend.

Driedimensionaal ontwerpen is een vak apart, dus ook dáárvoor komt u naar Wrapmyride.nl. Onze carwrapdesigners drómen zelfs van hun werk en slagen er keer op keer in om een ontwerp te maken dat helemaal beantwoordt aan de wensen van onze opdrachtgevers en perfect past bij het karakter van de auto, bestelauto, aanhanger of boot. Laat ons dus gerust het werk doen.

Gespecialiseerd equipment
Zeker als het gaat om wraps bij auto’s en bestelwagens, is een heel arsenaal aan gespecialiseerd equipment noodzakelijk voor een kwalitatief goed eindresultaat. Een hefbrug en merkgebonden gereedschappen voor het demonteren en monteren van carrosserie-onderdelen vormen onze standaard werkplaatsuitrusting. Ook onze printers, plotters en snijtafels behoren tot de top.

Informeer
Maak meteen een afspraak voor uw wrap of informeer naar de mogelijkheden via info@wrapmyride.nl / 0416 320640. U vindt Wrapmyride.nl in Nieuwkuijk, direct aan de A59.