Chrome Delete

Chrome delete door Wrap my Ride: Zonder chroom een sportiever uiterlijk voor uw auto

Chroom is een klassiek design-element aan auto's. Maar wat als het accent van een auto eigenlijk veel meer zou moeten liggen op sportiviteit? Wrap my Ride weet wel raad met chromen sierstrips, grilles, raamlijsten, handgrepen spiegelkappen en andere verchroomde sierdelen aan de auto. Met een speciale chrome delete folie veranderen we chroom in onopvallend zwart, donkergrijs, carbon of juist in een accentkleur. Een subtiele verandering die de auto een ander karakter geeft.
 
Wrappen van de verchroomde delen
Chroom vinden we aan de buitenzijde van allerlei typen en merken auto’s. Wrap my Ride past speciale vinyl wrapfolies toe. Hiervoor hoeven de delen niet gedemonteerd te worden. Door het wrappen van de verchroomde delen krijgt de auto ineens een sportiever uiterlijk. Een wagen die afwijkt van standaard. De folie is altijd weer verwijderbaar, waarna de chroomdelen weer als nieuw tevoorschijn komen.
 
Opdrachtgevers
Wrap my Ride past chrome delete aan op chromen sierdelen van alle typen auto’s. Meestal doen wij dit in opdracht van particulieren, autodealers en auto-importeurs. Vraag ons om advies en alle bijzonderheden.
Bekijk de "Chrome Delete" projecten