Lakbescherming

Bescherm de lak van uw auto tegen steenslag en andere beschadigingen

Autolakken krijgen het zwaar te verduren. Steenslag, instapschade, vogelpoep en parkeerschades ontsieren de auto. Da’s jammer. Om uw lak te beschermen tegen beschadigingen heeft Wrapmyride.nl de oplossing: lakbescherming met een speciaal ontwikkelde transparante folie. Daarmee coveren we de gevoelige delen van uw auto. Nagenoeg onzichtbaar. Uw auto blijft als nieuw en is ook nog eens extra beschermd tegen de zon en andere weersinvloeden.

 

Origineel
Als u gek bent op uw wagen, dan wilt u ‘m natuurlijk als nieuw houden. En dat is precies wat onze lakbeschermingsfolies doen. Ze beschermen de fabrieksoriginele lak. Uw trotse bezit blijft op die manier in topconditie en behoudt zijn waarde. Onze PU-lakbeschermingsfolies zijn nagenoeg onzichtbaar. En mócht er nou eens een oppervlaktekrasje in komen, dan trekt dit onder invloed van warmte. De folies zijn verkrijgbaar in glans en satijn.

 

Speciale training
Om de lak van uw auto optimaal te kunnen beschermen, heeft het team van Wrapmyride.nl een speciale training gevolgd bij XPEL. Daarom mogen wij onszelf XPEL factory trained installer noemen en zijn we officieel dealer van XPEL Paint Protection Film.

 

Lakbescherming
Elke auto is geschikt voor lakbescherming. Wrapmyride.nl krijgt de meest uiteenlopende klassiekers, youngtimers en nieuwe wagens in de werkplaats. De folie wordt per carrosseriedeel op maat gesneden en zorgvuldig aangebracht. Meestal op de delen die het meeste risico lopen, zoals de volledige voorzijde van de auto en het dak. En denk ook aan de instap, de deurranden en de bovenzijde van de achterbumper.

 

Steenslagbescherming
Steenslagbescherming is een speciale vorm van lakbescherming. Deze voorkomt ontsierende lakbeschadigingen door opspattende steentjes. Normaal gesproken slaan steentjes kleine kratertjes in de lak. Niet alleen ontsierend, maar vaak ook het begin van roest. Steenslagbeschermingsfolie brengen we daarom bijvoorbeeld aan op de voorzijde, de skirts, de spiegels en de spatschermen van de auto.

 

Onderhoud
Maakt u zich geen zorgen over het onderhoud van onze anti-steenslagfolies. U kunt de auto namelijk op de gebruikelijke wijze wassen. Om uw XPEL lakbescherming gedurende langere tijd in topconditie te houden, adviseren wij een nabehandeling. Deze voeren wij uit met XPEL Fusion Plus. De hardheid en flexibiliteit van deze beschermende keramische coating zijn speciaal afgestemd op de XPEL lakbeschermingsfolie.

 

Informatie
Heeft u een auto waar u zuinig op bent? En die u graag in de staat wilt houden waarin deze zich vandaag bevindt? Dan is lakbescherming een mooie oplossing! Neem gerust eens contact op met Wrapmyride.nl voor meer informatie. Wrapmyride.nl is te bereiken via info@wrapmyride.nl / 0416 320640.

Bekijk enkele projecten