Colour Change Wraps

Colour Change Wraps

Een nieuw uiterlijk voor uw auto
Met behoud van de originele lak

Colour Change Wraps zijn misschien wel de meest bekende wraps. We kennen allemaal die mooie, stoere Range Rovers, Mini’s, Audi’s en tal van andere merken die zijn uitgevoerd in matgrijs, parelmoer of ander kleureffect. Zowel hele als gedeeltelijke carwraps zijn mogelijk en zorgen voor een nieuw uiterlijk voor uw auto. Oók in het interieur. Maar ook een kleurloze transparante steenslagfolie kan nagenoeg onzichtbaar worden aangebracht ter bescherming. Met behoud van de originele lak.

Unikleuren, metallic, mat en glans
Het arsenaal aan kleuren is haast oneindig in unikleuren, metallic, mat en glans. Daarmee pakken we de auto geheel of gedeeltelijk in. Wrapmyride.nl kan u vele voorbeelden laten zien van succesvolle en vaak verrassende metamorfoses.

Gedeeltelijke wraps
Een wrap hoeft niet per se over de gehele auto te worden aangebracht. We kennen ook partial wraps, waarbij we wrapfolie enkel aanbrengen op delen als spoilers, daken, motorkappen, spiegelbehuizingen, handgrepen of diffusers.

Gedeeltelijke wraps worden daarnaast toegepast in het interieur, zoals op dashboards, middenconsoles, deurpanelen en andere oppervlakken die ervoor in aanmerking komen.

Ook een chrome-delete, waarbij wij chroomdelen bijvoorbeeld voorzien van een zwarte folie, is een veel toegepaste mogelijkheid. Eigenaren kiezen hiervoor om de auto te laten afwijken van de standaarduitvoering, een sportievere uitstraling te geven of simpelweg op subtiele wijze fraaier te maken dan het origineel.

Afwerking met wax
Onze colour change wraps worden standaard afgeleverd met een speciale waxbescherming.

Transparante lakbeschermingsfolie
Wat mooi is, mag mooi blijven. Om uw bolide te beschermen tegen steenslag, vogelpoep, krasjes en gebruikssporen, kunnen we deze voorzien van een transparante lakbeschermingsfolie. Dat is een kleurloze, wrapfolie die geheel of gedeeltelijk op de lak wordt aangebracht. Een uitstekende bescherming tegen de beschadigingen die uw wagen bij dagelijks gebruik kan oplopen.
Meer informatie over lakbescherming voor uw auto....

Monteren en demonteren
Het wrappen is een tamelijk technisch karwei dat het team van Wrapmyride.nl zeer zorgvuldig uitvoert. Spiegelkappen, handgrepen, bumpers, lichtunits en sierlijsten moeten in bepaalde gevallen zorgvuldig worden verwijderd en teruggebouwd.

Er komt ook op kleurgebied best wel wat kijken bij een egale wrap. Bepaalde folies hebben een richting (de zogenaamde flop) van waaruit een effect of kleur zichtbaar is. Het spreekt voor zich dat de aanliggende delen op een logische wijze moeten worden gewrapt. Dit zien we onder andere bij folies met een mica-kleureffect.

In alle gevallen geldt: een wrap geeft extra bescherming aan het voertuig. En als u de wrap ooit wilt laten verwijderen, halen we de folie er weer af. De wrap werkt als een verzegeling voor de originele lak. Een nieuwe lak blijft dus nieuw. Jaar in, jaar uit.

Informatie
Laten we de mogelijkheden eens bespreken. Dat kan telefonisch of op afspraak bij ons op de zaak. Wrapmyride.nl is te bereiken via info@wrapmyride.nl / 0416 320640.
Bekijk carwrap projecten