Carwrap Design

Carwrap Design

Ruimtelijk ontwerpen
Met de kennis van een carwrapper

Stel, u heeft een besloten dat uw auto een wrap verdient. Dan komt de volgende kwestie: hoe moet deze er uit zien? Kiest u voor een uni-kleur, mat, een materiaaleffect, een fantasieprint, een remake van een klassiek rallydesign? Misschien benadert u uw reclamebureau met deze opdracht. Maar de vormgevers van Wrapmyride.nl hebben het vermogen om ruimtelijk te ontwerpen en beschikken bovendien over gespecialiseerde kennis die noodzakelijk is voor een kwalitatief goede uitvoering van de wrap.

Karakter
Personenauto’s worden het vaakst gewrapt. Ongelooflijk hoe een goed ontwerp het karakter van de wagen kan versterken. Onze designers weten zich keer op keer te bewijzen op gloednieuwe auto’s, youngtimers, oldtimers, exclusieve, sportieve en klassieke wagens. Ook úw auto verdient een design van Wrapmyride.nl.

Team
Waarom is uw ontwerp in goede handen bij Wrapmyride.nl? Allereerst omdat wij het wrappen er niet zomaar even bij doen. Onze wrapafdeling is een team, van a tot z. Onze designers werken nauw samen met onze wrappers. Samen beschikken ze over de juiste ervaring en materiaalkennis. Dat heeft voor u het voordeel dat de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat bij slechts 1 partij ligt. Natuurlijk kunnen wij ook samenwerken met uw reclamebureau of communicatieafdeling. Zo kan Wrapmyride.nl een schets of basisontwerp verder uitwerken tot een volwaardige en unieke carwrap.

In praktijk heeft dat diverse voordelen:
- Ruimte voor uitvoerbare creatieve ideeën
- Optimale kennis van folies en hun toepassingen
- Kennis van de printers en plotters en hoe deze in te zetten voor bijzondere resultaten
- Overleg tot op de werkvloer, tijdens de uitvoering van de wrap.
- Een beter gestroomlijnd proces, zonder overbodig materiaalverlies.

Effecten
Omdat onze ontwerpers zo dicht op de praktijk zitten, bedenken zij carwrap designs met de meest actuele materialen. De mogelijkheden zijn nu al eindeloos en er komt steeds meer bij. Kijk maar eens op de pagina Custom Wraps.

Replica’s
Van sommige originele beletteringen bestaan geen bestanden. Onze ontwerpers kunnen de bestaande klassieke beletteringen scannen, opmeten en reproduceren. Soms moeten we daarvoor op zoek naar oude documentatie. Het reconstrueren van nauwgezette replica’s kost soms veel inventiviteit en inspanning, maar gelukkig hebben we daarin onze kracht al meermaals bewezen.

Informatie
Wrapmyride.nl weet wat werkt in carwrap design. Vertrouw ons uw ideeën of wensen toe. Maak meteen een afspraak voor uw wrap of informeer naar de mogelijkheden via info@wrapmyride.nl / 0416 320640. U vindt Wrapmyride.nl in Nieuwkuijk, direct aan de A59.

Bekijk de Projecten