Custom Wraps

Custom wraps

Wraps met bijzondere effecten
Voor auto’s, onderdelen en andere objecten

Carwraps zijn op zich natuurlijk al best bijzonder. Maar het kan nóg stoerder en opmerkelijker. De Custom Wraps van Wrapmyride.nl worden namelijk uitgevoerd in onalledaagse materialen, voor bijzondere evenementen en op allerhande objecten.

Effectfolie
Wrapfolie is verkrijgbaar in talloze kleuren, zowel uni als metallic en zowel mat als glans. Maar er is meer. Wat dacht u van een wrap die is uitgevoerd in een effectfolie met een afwijkende uitstraling of met de textuur van een ander materiaal? Vaak creëren we zo een extra stoer ontwerp.

We kunnen uw auto – of ander object – inpakken met een folie die er uitziet als carbon, geborsteld staal, geborsteld aluminium, hout, chroom, gekleurd chroom of zelfs fluweel. Ook kunt u kiezen uit diverse typen metallic-effecten, waaronder mica. Het kenmerkende van een mica-effectfolie is dat deze onder invloed van lichtval en standpunt van kleur verandert. Colour-flow noemen we dit effect.

Effectfolie met print
Doorgaans wordt een geprinte wrap uitgevoerd op een effen witte folie. Maar het kan ook anders. Een geprinte wrap krijgt een heel andere uitstraling door te kiezen voor een effectfolie met print. Denk aan zilver metallic, reflecterend materiaal, fluorkleuren, mica-kleuren (colour-flow), etc. Het resultaat daarvan is dat het materiaaleffect door de print heen te zien is.

Met name als we het design afstemmen op het materiaal, creëren we een visueel interessante wrap. Als deze goed is uitgevoerd bereiken we een eindresultaat waar mensen extra geboeid door blijven, zelfs na meerdere keren kijken. Onze Carwrap Designers draaien er hun hand niet voor om.

Nabewerking met effect
Elke wrap kunnen we geheel of gedeeltelijk voorzien van een nabewerking met effect. Met name lichtval zorgt ervoor dat uw wrap er steeds weer anders uitziet. Heel verrassend. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glans, mat, carbon-look, brushed steel-look, hout-look, metallics en colour-flows (mica).

Onderdelen en andere objecten
Wrappen is natuurlijk niet alleen voorbehouden aan personenauto’s. Ook bestelwagens en promotionele voertuigen worden bij onze montagehal in Nieuwkuijk afgeleverd om voorzien te worden van een wrap. Wat ook vaak gebeurt, is dat we enkel bepaalde onderdelen voorzien van wrapfolie. Denk aan het coaten van remklauwen of velgen. Voor meer bijzonderheden hierover: kijk eens op de pagina Colour Change Wraps.

Maar niet alleen in automotive komen we custom wraps tegen. In principe kan elk object worden voorzien van een wrap. Van step tot thuistap, van motorkuip tot vending machine, van boot tot marktwagen.

Evenementen
Regelmatig voeren we bij Wrapmyride.nl opdrachten uit voor evenementen zoals open dagen bij autodealers, tentoonstellingen, beurzen en rally’s. In die gevallen kan er op ontwerpgebied flink los worden gegaan. Legerprints met fluorkleuren op een statige Engelse limousine, een Audi in comic-uitmonstering, politie-Porsches, barista-Piaggio’s, roestige ratlooks, opleggers voor roadshows, reclame-tuktuks en nog veel meer.

Inhuren

Wist u trouwens dat u het carwrap-team van Wrapmyride.nl ook kunt inhuren voor uw evenement? U kweekt in no-time extra aandacht van uw bezoekers als onze carwrappers in uw showroom of bedrijfshal aan het werk zijn. Succes verzekerd.

Informatie
Laten we uw wensen en ideeën eens bespreken. Wrapmyride.nl is te bereiken via info@wrapmyride.nl / 0416 320640.

Bekijk de carwarp projecten